Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:38:26 GMT

90 هزار حامی در طرح « اکرام » مشارکت دارند

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۷۷۶۷۴

90 هزار حامی در طرح « اکرام » مشارکت دارند

سید ابوالفضل پرپنچی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کمیته امداد استان تهران برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان تحت حمایت و رفع مشکلات آنها راه اندازی شده که حامیان وخیران می توانند با سپرده گذاری در این صندوق در این کار خیر مشارکت کنند.
قائم مقام کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه بیش از 60 هزار تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند، گفت: توانمند سازی خانواده های تحت حمایت از رویکردهای اصلی کمیته امداد است که این روند به صورت جدی در حال پیگیری و اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرپنچی با بیان اینکه بیش از 18 هزار دانش آموز و دانشجو از خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند، گفت: تامین کمک هزینه پوشاک، ایاب و ذهاب، پرداخت کمک هزینه تقویت بنیه تحصیلی، پرداخت هزینه تحصیل در مدارس فنی و حرفه ای و کار و دانش، پرداخت کمک هزینه آمادگی کنکور و راهیابی به دانشگاه از جمله خدمات این نهاد به دانش آموزان تحت حمایت است.
وی به طرح اکرام ایتام از طرح های موفق کمیته امداد دانست و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 20 هزار یتیم و فرزند خانواده نیازمند مشمول طرح محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که بیش از 90هزار حامی آنان را حمایت می کنند.
وی ادامه داد: با ثبت نام خیران در طرح اکرام امسال نیز به دنبال افزایش تعداد حامیان برای ایجاد شرایط بهتر برای ایتام و فرزندان خانواده های نیازمند هستیم تا بتوانند از کمک های بیشتری برخوردار شوند.
قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران تصریح کرد: حامی یابی برای این گروه از جامعه هدف در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین از محورهایی است که با مشارکت خیران امکان پذیر است.
پرپنچی با اشاره به اینکه کمک های حامیان و خیران تسکین دهنده بسیاری از دردهای نیازمندان و محرومان است اظهار کرد: رفع سو تغذیه، ایجاد اشتغال، خانه دار شدن، ازدواج، درمان و تحصیل نیازمندان از جمله مواردی است که با کمک های حامیان و خیران به این خانواده ها ارائه شده است.
وی با بیان اینکه سامانه پیامکی با شماره # 021* 8877* به عنوان یکی از روش های نوین در پرداخت کمک های مردمی برای تمامی مشترکان اپراتور همراه اول و ایرانسل فعال شده است، بیان کرد: پرداخت صدقه به روش پیامکی با بهره گیری از فناوری های جدید برای تسهیل پرداخت کمک های مردمی، شفاف سازی هزینه کردها از طریق ارسال گزارش ماهیانه و افزایش اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد راه اندازی شده است.
به گفته وی همچنین سامانه تلفن گویای 7355 نیز آماده دریافت صدقات و سایر کمک های نیکوکاران پاسخگو است.
پرپنچی به ویژگی سامانه الکترونیکی پرداخت صدقات اشاره کرد و گفت: ویژگی این طرح که هر فرد می‌تواند صدقه خود را از طریق کد مشخص ‌شده به هر شهر و روستایی که تمایل دارد ارسال کند.
قائم مقام کلانشهر کمیته امداد استان تهران با اشاره به افتتاح صندوق قرض الحسنه امداد ولایت، گفت: صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت کمیته امداد استان تهران برای ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان تحت حمایت و رفع مشکلات آنها راه اندازی شده که حامیان و خیران می توانند با سپرده گذاری در این صندوق در این کار خیر مشارکت کنند.
پرپنچی ضمن دعوت از خیران برای سرمایه گذاری در صندوق قرض الحسنه کمیته امداد استان تهران،ابراز امیدواری کرد: خیران با سپرده گذاری با توجه به عمق نیازمندی مددجویان و محرومان در این صندوق روند خوداتکایی مددجویان را سرعت بخشند.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: امین کمالی فر انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7247/ 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان

رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) گفت:یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدمرتضی بختیاری،در جشنواره ملی عطر گل یاس که ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در طرح یاس دختران و زنان امدادگری که زیرپوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به گونه ای توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند که در این کشور، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار زیادی وجود دارد؛ این ظرفیت‌ها می‌تواند در همه عرصه‌ها، کشور را متحول کند و این درحالی است که طرح اقتصادی‌ فرهنگی یاس را می‌توان مصداق بارز همین توانمندسازی دانست که بانوی عزیزی را که در تمام طول عمر به‌عنوان مادر، دختر، همسر یا خواهر، انیس جان و مایه قوام یک خانواده بوده و در مقام امدادگر، جان هم‌وطنانش را هم بدون چشم‌داشت نجات داده‌ است، اکنون در طرح یاس به‌نحوی توانمند می‌شود که بتواند از نظر معیشتی و اقتصادی هم زندگی خود را بهبود ببخشد و حتی دست دیگری نیز را بگیرد و کمک حال باشد.

بختیاری یاس را به‌دنبال طرح توانمندسازی معیشتی و فرهنگی دانست و گفت:در آستانه هفته هلال‌احمر و دهه کرامت، یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس معرفی کرد که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در 400 شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است.

توانمندسازی بانوان امدادگر زیرپوشش کمیته امداد

حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی ،رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور نیز اظهارداشت: توسعه طرح یاس مهمترین اولویت است؛اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا (س) شروع به کار کرد به همین خاطر به نام طرح یاس لقب گرفت.

وی افزود: توانمندسازی بانوان امدادگر اقدامی اساسی برای تأمین مهم‌ترین زیرساخت‌های معیشتی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌ (ره) است.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) آغاز شد؛ اما رویکرد اساسی و مشترک کمیته‌ امداد و هلال‌احمراین است که طرح به صورت جدی با تخصیص اعتبار و حمایت فرهنگی توسعه پیدا کند.

حسینی المدنی تصریح کرد: خدماتی که به بانوان امدادگر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه می‌شود، از سال جدید ارتقای کمی و کیفی پیدا کرده تا در این راستا توان پوشش و حوزه عملکرد این بانوان نیز نسبت‌ به زیرمجموعه کارآفرینی و حمایتی خود افزایش یابد.

اجرای 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور

سید علی منیری، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور،نیز تاکیدکرد: در حال حاضر، بیش از 30 هزار نفر از دختران کشور عضو طرح یاس هستند و طبق آخرین برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شده تا هر سال 10 هزار نفر به این جمعیت افزوده شوند.

وی گفت: البته با استقبال پرشور دختران، در سال 1402، بیش از 20 هزار نفر به جمعیت دختران عضو طرح یاس افزوده شده که نشان از گسترش روزافزون این پویش ملی و سراسری دارد.

منیری اضافه کرد: تا به امروز به‌همت گروه‌های یاس کشور، بیش از 100 هزار نفر ساعت آموزش امدادونجات و کمک‌های اولیه صورت گرفته است و افزون بر 21 استان کشور که امروزه در این طرح عضویت دارند، برنامه‌ریزی شده تا پروژه فرهنگی یاس در هر 31 استان کشور گسترش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، 400 مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور اجرا خواهد شد و 1416 هسته کارآفرینی تا پایان سال جاری به 8 هزار هسته فعال کارآفرینی در سطح ایران اسلامی تبدیل خواهد شد و همه این اهداف نه‌ تنها با افزایش جذب جوانان بلکه با سامان‌دهی و آموزش هم‌زمان آنان قابل‌تحقق خواهد بود.

رئیس ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز گفت: در طرح یاس، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌ نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند و این درحالی است که این دختران و زنان، همان کسانی هستند که در بحران‌ها و آسیب‌های طبیعی، جان هم‌وطنان را نجات می‌دهند و با این طرح مقرر شده تا در چالش‌های اقتصادی هم یاریگر هم‌وطنان خود باشند.

فهیمه فرهمند پور افزود: اتفاقی که در تیم‌های یاس به‌عنوان محصول مشترک فرهنگی میان هلال‌احمر و کمیته‌امداد افتاده، دقیقاً تعبیر همین موضوع است؛ اینکه می‌توان آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های زندگی را به فرصت‌هایی تبدیل کرد که نه‌‌تنها زندگی آن جوان را تغییر می‌دهد بلکه دست سایرین را هم می‌گیرد و چندین زندگی را نجات می‌دهد.

گفتنی است؛ نمایشگاه ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در محل مجموعه نمایشگاهی حرم مطهر رضوی نیز دایر شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • حمایت ۷۹۳ معلم نیکوکار از ایتام اردبیلی
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • بیش از ۱۰۰۰۰ فرهنگی حامی طرح اکرام در کرمانشاه وجود دارد
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!